collage_object.php
Foto: Rebecca Hansson
Foto: Rebecca Hansson
Foto Nicklas Eriksson www.nicklaseriksson.com
Utsida festlokal
Foto: Nicklas Eriksson
Foto: Nicklas Eriksson

Festlokalen


Tängsta Gård är en privatägd fastighet på 72 hektar. Gården är placerad lantligt, 15 mil från Stockholm, 4 mil från Västerås, 6 mil från Örebro, 6 mil från Eskilstuna och 8 km från Köping. Festlokalen är en romantisk och rustik isolerad lada i två plan.
Festlokalen med boende och trädgård kommer vara helt och hållet ert för att fira er speciella dag med släkt och vänner. I en vacker, öppen lantlig miljö finner ni utrymme för både stora och små sällskap. Vi har haft sällskap från 25 personer till 100 personer i lokalen. Lokalen är lämplig för högst 100 personer.

Festlokalen kan användas året runt då den är isolerad och värme finns.

Våra kunder har en stor spridning över landet och de flesta har en god planering så hör av er direkt om ni vill vara säkra på att få det datum ni vill ha.
Vi kan hålla ett datum en kortare period innan en definitiv bokning sker.

Lokalen passar till:

  • Inomhusbröllop
  • Utomhusbröllop
  • Bröllopsfester
  • Förlovningsfester
  • Födelsedagsfester
  • Dop
  • Släktträffar
  • Kick-offer och affärsmöte

Festlokalen är en komplett lokal utrustad med ljudsystem med mick,scen, porslin med glas, dukar, stolar & bord. Vill ni veta exakt vad som ingår? Du kan ladda ner vår inventarielista och vad som ingår i ljudanläggningen här till vänster! 

På Tängsta Gård anser vi att varje bröllop eller fest är unik och vi ger er fria händer att dekorera ladan till er stil. Dessutom ger vi er chansen att planera och utforma festligheten precis så som ni vill ha den! Ni bestämmer själva när festen börjar och hur länge den ska pågå, vilken dryck och mat som serveras, ja helt enkelt allt!

Ladan med omgivningar erbjuder många fina bakgrunder till fotografering och ger fantastiska möjligheter att fånga er dag. Lekar och mingel i vår trädgård fungerar utmärkt då gräsytorna är stora. Kanske finns tankarna på en utomhusvigsel?
Under 2015 var det premiär för vår vigselplats nere vid dammen. Se  mer under vigselplats Alternativet om man väljer en borgerlig vigsel är att gifta sig uppe på loft

Om ni letar efter en kyrka så kan vi gladeligen rekommendera bygdens vackra kyrka inte mer än 1,6 km ifrån oss. Läs mer under Odensvi kyrka

Vi är glada att kunna erbjuda er ett urval av väletablerade cateringföretag som alla erbjuder ett enormt utbud av menyer i olika prisklasser. De kan även tillhandahålla personal om så önskas.  
Se deras kontaktuppgifter under Leverantörer & Länkar
Vi kan även rekommendera ett antal gårdar som säljer nöt-,lamm- och griskött från deras egna djur, både närproducerat och direkt från lokala bönder.

Bokade datum finner ni under fliken kalendarium

Hör av er till oss så får vi visa vad vi har att erbjuda för att göra er dag oförglömlig!
Mvh Familjen Karlsson

Recensioner

"Tusen tack Sara för att vi fått tillgång till din underbara festlokal!
Vi fick vårat drömbröllop och vi är så otroligt tacksamma och lyckliga för det. 
Samtliga 62 gäster hälsar att de hade en oförglömlig dag/kväll på Tängsta Gård.
Kan varmt rekommenderas......
Ha det bäst Sara. Bilder kommer inom kort

Foto Nicklas Eriksson www.nicklaseriksson.com
Foto: Rebecca Hansson
Foto: Rebecca Hansson
Foto: Rebecca Hansson
Foto: Rebecca Hansson